Rok se s rokem sešel a my jsme se s další cookingshow opět ukázali v plné síle pod šapitó v malé vísce Nenačovice u Berouna. Načali jsme tak již třetí sezónu časopisu dobroty, který se naBiodožínkach jako žhavá novinka před dvěma lety představoval. Hlavním tématem tohoto podzimního čísla se stali pomocníci v kuchyni, na které navazuje výběr sezonních receptů mnou vybrané pro tuto příležitost. I přes nepřízeň počasí, které nám mimochodem nahrálo hojnou účast při naší produkci, bylo vidět, že jste nás opět nezklamali a dorazili v hojném počtu.V naší ukázce zdravého vaření nemohl chybět můj teamový kolega Jakub Dušek a vše opět skvěle moderovala šéfredaktorka pravého domácího časopisu Petra Kruntorádová.
Ve dvou hodinových vstupech jste nás mohli vidět připravovat:
Kari petrželová polévka
Huspenina se zeleninou a tempehem
Makovec s karobovou polevou
____________________________________________________________________
Podzimní houbová polévka s pohankou
Hrachová kaše se slunečnicovými semínky a tempehem
Hummus z pohanky lámanky se sušenými rajčaty
Kokosová panna cota s limetkou
Zde několik fotek, které poskytl Pavel Ovsík