Greenwayfood

by Petr Klíma

Salát z bílé fazole s hořčicí a křenem

,
Salát z bílé fazole s hořčicí a křenem

křupavé fazole s jemně pikantním dresinkem.

5 porcí
Doba přípravy 50 minut.

Budeme potřebovat
500 g bílá fazole velká
1 ks červená paprika
100 g kukuřice
150 g zelené fazolky
2 pl hrubozrnné hořčice
2 pl rýžový sirup
1-2pl čerstvého křenu
2čl mořské soli

Návod:

  1. Fazoli namočíme nejméně na 2hodiny a ve vodě vaříme téměř do měkka asi 40minut.
  2. 2. Papriku s fazolkami libovolně nakrájíme a vložíme do větší mísy s vychlazenou fazolí.
  3. 3. Do menší misky dáme hořčici, sirup, křen a důkladně rozmícháme.
  4. Dresink přidáme do mísy s fazolemi, osolíme a vše pečlivě zamícháme.

DSC_0016

Vložit komentář

Dovednosti

Zveřejněno

5.12.2015

Share This