PK | Pro 17, 2015 |
Vždy mám doma spoustu sušeného ovoce, semínek nebo ořechů. Nakonec všeho vánočního pečení udělám něco nevšedního z těchto surovin. Je to vždy experiment, letos z toho vznikly. 30 ks cukroví Máčení slunečnice 12 hodin Doba přípravy 50 minut i s pečením Budeme...
PK | Pro 17, 2015 |
Tradiční perníčky netradičně…tento recept je jedinečný tím, že sou perníky ihned měkké. U Nás tento recept mezi druhy cukroví vede. Hned se po nich zapráší. Těsto asi na 50 perníčků Budeme potřebovat: 150 g špaldové mouky celozrnné jemně mleté 150 g pšeničné mouky...
PK | Pro 5, 2015 |
tradiční moučník italského původu z netradičních surovin. Běžnou smetanovou chuť zde vytváří ovesná smetana s doplňkem sušeného ovoce, kokosu, mandlí a voňavého koření. Vše výtečně doplňuje zredukovaná brusinková šťáva s lesním ovocem. 6-8porcí Doba přípravy 25minut...
PK | Pro 5, 2015 |
Jsem fanoušek sušených fíků, přemýšlel jsem proto, že bych udělal nějaké to cukroví a tuto surovinu zde zakomponoval. Vyšly z toho ,,punčové´´ řezy z ječných vloček s chia semínky, plněné fíkovým chutney s pomerančovou šťávou a čajem Rooibos. Budeme potřebovat: Těsto:...
PK | Pro 4, 2015 |
na vánočním stole, pro mě nesmí chybět pořádná polévka.Zkuste uvařit tento silný vývar z kořenové zeleniny, mořské řasy Kombu a japonské omáčky Shoyu. Náhražku jiker zde překvapivě tvoří jáhly obarvené v kurkumě. 5 porcí doba přípravy 60 minut Budeme potřebovat: 20 g...