PK | Pro 16, 2015 |
Vždy když zkouším něco bezlepkového a bez cukru, čekám s obavou, co z toho vyleze. Tentokrát se to kupodivu povedlo a koláč chutná skvěle! 8 porcí Doba přípravy 50 minut Těsto 160 g pohankové mouky 80 g kukuřičné hladké mouky 1 vrchovatá pl kukuřičného škrobu 200 ml...
PK | Pro 15, 2015 |
Opět osvědčený a velice oblíbený český recept smetanové omáčky na špaldové jíšce s uzeným tofu a celozrnnými těstovinami. 4-5 porcí Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 2 menší cibule 2 pl margarinu provamel 3 pl olivového oleje 3 pl špaldové celozrnné mouky 500...
PK | Pro 13, 2015 |
Chystáte párty a chcete hosty překvapit něčím nevšedním, ale hlavně domácím? 1 větší plech 30 x 40 cm Doba přípravy: 50 minut Budeme potřebovat: 100 g zlatého lnu 100 g hnědého lnu 50 g loupaného konopného semínka 50 g sezamu natural 4 pl omáčky tamari 5 pl olivového...
PK | Pro 13, 2015 |
Tento recept bych označil jako typicky české skromné vesnické jídlo. Pár obyčejných ingrediencí vytváří souhru výtečného bezlepkového pokrmu. 5 porcí Doba přípravy 50 minut Budeme potřebovat: 400 g pohanky 2 cibule 2 menší brambory 500 g kysaného zelí 1 uzené tofu...
PK | Pro 13, 2015 |
Opět návrat k české klasice s netradičně zvolenými ingrediencemi. 5 porcí Doba přípravy 50 minut Knedlíky 600 g syrových brambor 100 g pšeničná mouka celozrnná hrubě mletá 150 g pšeničná mouka hrubá 1 čl lnu (nejlépe rozmělněného v hmoždíři) 2 l vody na vaření...