Greenwayfood

by Petr Klíma

Žitné halušky  se zelím a tempehem

Žitné halušky se zelím a tempehem

Tento recept již sklidil úspěch na všech frontách. Na Biodožínkách, různých webových stránkách, blozích a nevím kde ještě J. A proto nesmí chybět ani na mém blogu. V receptu proběhly drobné úpravy toho, co se dalo ještě vylepšit.      6 porcí doba přípravy...
Jáhlový džuveč s tempehem

Jáhlový džuveč s tempehem

Jáhly opět v akci, tentokrát v neodolatelné verzi receptu tureckého původu. Na internetu najdete nepřeberné množství receptů tohoto druhu, různých verzí a kombinací převážně s masem. Moje verze je na způsob lečo pánve s uzeným tempehem a tradiční rýži zde nahrazují...
Celerový perkelt  s uzeným tempehem

Celerový perkelt s uzeným tempehem

Celer v hlavní roli maďarského pokrmu provoněný uzeným templem s paprikami a rajčaty. Budete překvapeni, jak rychle je tento pokrm připravený. 4-5 porcí Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 400 g očištěného celeru 1 balení uzeného tempehu 2 větší cibule 3 papriky...
Paprikové lusky plněné tempehem s rajskou omáčkou

Paprikové lusky plněné tempehem s rajskou omáčkou

Když se láme srpen a září, všimnete si v obchodech krásných žlutých paprik, které jsou na trhu v nejlepší kvalitě a hlavně za přijatelnou cenu. Každý z nás jistě jedl tento pokrm ať už doma od svých maminek, babiček či kuchařek ve školních jídelnách. Tento pokrm má...