PK | Čvc 17, 2017 |
Vaječný salát jsme jedli vždy po Velikonocích. Bylo ho tolik, až nám lezl i z uší J . Tento salát je nejen chutný, ale také velice lehký. A opět budete překvapeni, že voní po vajíčkách, i když tam žádné není. Jak je to možné? No přece díky černé soli. Ta tuto „vůni“...
PK | Čvc 14, 2017 |
Tenhle salát je skvělý udělat začátkem léta z mladých cuket, na piknik, ke grilovačce, nebo jen tak jako přílohu k nedělnímu obědu. K receptu jsem se inspiroval u známých, kteří právě tento salát u nich na zahradě pro nás naservírovali. Počet porcí 4 Doba přípravy...
PK | Čvc 9, 2017 |
Věděli jste, že se cukety dají jíst syrové, stejně jako třeba okurky? Tentokrát jsem zvolil k cuketě dresink, který děláme i u nás v restauraci. Salát je jednoduchý ale hlavně osvěžující. Počet porcí 4 Doba přípravy 15 minut Budeme potřebovat: 2 mladé barevné...
PK | Čvc 8, 2017 |
Tento pokrm by měl sloužit jako příloha nebo teplý salát. Už jen proto, že kapusta není úplně rozvařená a na talíři zůstává lehce křupavá. Počet porcí 3-4 Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 2 hrsti oloupaných mandlí hrst sušených rajčat ½ větší kapusty včetně...
PK | Čvn 18, 2017 |
Věděli jste o tom, že třeba takový květák se dá jíst úplně syrový? Název tohoto receptu mě napadl, když jsem umlel právě květákové růžičky, které po umletí strukturou hodně kuskus připomínaly. Květák se řadí mezi brukvovitý druh zeleniny a z tohoto druhu je nejlépe...