PK | Úno 2, 2020 |
V mé první zeleninové kuchařce, která vyšla minulý podzim, jsem uveřejnil recept na polévku z pečeného celeru v uzené paprice. Polévka je jemná a má velice neobvyklou chuť. Ale co je mnohem lepší mňamka než tato polévka, je tento salát. Musím říct, že opravdu předčí i...
PK | Zář 10, 2019 |
Uvařené topinambury nechutnají za studena vůbec zle, dokazuje to tento salátek, kde je doplňuje výtečná tmavozelená čočka, která je do salátů jako stvořená. Počet porcí 4 Doba přípravy 60 minut Budeme potřebovat: 800 g topinamburů 1 hrstka sušených rajčat 70 g...
PK | Zář 22, 2018 |
Kořenová petržel nemusí být nutně vařená pouze ve vývaru. Vyzkoušejte neobvyklý italsky laděný recept, který je plný vitamínů a minerálních látek, jenž vám pomůže rozšířit obzor ve vaší všední kuchyni. Počet porcí 4 Doba přípravy 60 minut Budeme potřebovat: 400 g...
PK | Zář 2, 2018 |
Kernoto neboli mechanicky opracované zrno špaldy je považované za velice zdravou a univerzální surovinu napříč všemi stravovacími styly. Vhodné jako příloha, do polévek, karbanátků ale také v salátech, tak jako je tomu v tomto receptu. Zrno špaldy se nemusí máčet,...
PK | Srp 5, 2018 |
Tato kombinace, stejně jako spousta receptů, které vznikají v naší restauraci, přichází tak trochu náhodně. Salát z pečené mrkve připravujeme většinou s medem a tymiánem, ale já chtěl nějakou změnu. No, a jelikož mám rád exotiku, dal jsem dohromady tuto kombinaci a za...