PK | Kvě 29, 2017 |
Tento recept vznikl téměř na farmářském trhu, ze surovin přímo odtud. Vždy se těším, s čím novým farmář přijde. Občas i trochu vyzvídám, co nového přijde, abych se na to mohl trochu připravit. Hlavní surovinou, kromě pšeničného bulguru a čočky, zde budou mladé...
PK | Bře 12, 2017 |
Salát nemusí být vždy o čerstvé či syrové zelenině, někdy se dá vyzkoušet i něco jiného. Zdárným příkladem je tomu tento salát, který nám moc doma chutnal. Použil jsem do něj kousek zbylé cukety a hnědých žampionů, které velice rád kupuji. Navrch jsem opět použil...
PK | Bře 4, 2017 |
Tento salát se u nás v restauraci už párkrát objevil, akorát v něm teda chybělo právě jidášovo ucho. Na černé houbě mě nejvíc baví její konzistence, v jídle vždy pěkně křupavá, rozvařit ji není možné. Akorát nijak nechutná, je potřeba ji krátce naložit tak, jak je...
PK | Úno 19, 2017 |
S kadeřávkem to jde velice jednoduše, jeho úprava je rychlá a efekt výborný, hlavně to dobře vypadá, což lahodí dvojnásobně. Tento pokrm by mohl sloužit jako příloha nebo rychlá svačinka nabitá vitamíny. počet porcí: 3 doba přípravy 20 minut Budeme potřebovat: 1...
PK | Led 29, 2017 |
Zde je jeden poměrně známý a tradiční italský recept na Panzanellu, který jsem vyzkoušel z kuchařky s názvem Italská veganská kuchařka. Tuto knihu vydal v roce 2015 rakousky lékař a psychoterapeut Ruediger Dahlke. Musím říct, že je to salát báječný, a velice jsem si...