Greenwayfood

by Petr Klíma

Kadeřávek na česneku s žampiony

Kadeřávek na česneku s žampiony

S kadeřávkem to jde velice jednoduše, jeho úprava je rychlá a efekt výborný, hlavně to dobře vypadá, což lahodí dvojnásobně. Tento pokrm by mohl sloužit jako příloha nebo rychlá svačinka nabitá vitamíny. počet porcí: 3 doba přípravy 20 minut Budeme potřebovat: 1...
Kvašáky mýho táty

Kvašáky mýho táty

Na kvašáky si pamatuji už jako dítě, každý rok jsme je pojídaly v parných dnech u grilovaček a nejen tam. Můj táta je dělá každý rok po celé léto, vždy se na ně těším, jsou neodolatelné ale hlavně velice osvěžující. Každý je zřejmě dělá trochu jinak, ale některé...
Pečené mladé mrkvičky s pestem

Pečené mladé mrkvičky s pestem

Možná si řeknete: pečená mrkev – na tom nic není a pesto, to jsme dělali už několikrát, nic zvláštního a neobyčejného. Ale není to jen takové obyčejné pesto. Dostal jsem od mého farmáře z Čáslavi krásný svazek mrkve a tak jsem tápal, co s ním vymyslet. Především...
Kaše z dýně Hokaido se sušenými rajčátky  a bazalkou

Kaše z dýně Hokaido se sušenými rajčátky a bazalkou

Dnes to bylo nákupní dopoledne, pořizování inventáře nové kolekce Ikea. A právě proto, muselo být k obědu něco easy a quick. Někdy není na škodu, mít v mražáku nějaký fajn polotovar.  Recept naservírovaný s Linda McCartney vegetarian sausages. Nic složitého: dýni...