PK | Pro 4, 2015 |
mírně kořeněná polévka asijského typu 5 porcí Doba přípravy 40 min. Budeme potřebovat: 20 g sušených hub shiitake 1 ks červené cibule 1 ks žluté papriky 1 ks menší cukety 1 ks mrkve 1 dcl sójové omáčky Shoyu 1 pl čerstvého zázvoru 1 čl mletého koriandru 1 čl mleté...
PK | Pro 4, 2015 |
na vánočním stole, pro mě nesmí chybět pořádná polévka.Zkuste uvařit tento silný vývar z kořenové zeleniny, mořské řasy Kombu a japonské omáčky Shoyu. Náhražku jiker zde překvapivě tvoří jáhly obarvené v kurkumě. 5 porcí doba přípravy 60 minut Budeme potřebovat: 20 g...
PK | Pro 4, 2015 |
4 porce doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 600 g čerstvých žampionů 2 ks cibule 2 ks brambor 1 malý pórek 1 čl. tymiánu svazek estragonu 1 pl polévkového koření kukuřičný škrob (dle potřeby) mořská sůl olivový olej Návod Žampiony mírně očistíme, nožem zbavíme...