PK | Bře 7, 2018 |
Toto lahodné a mírně pikantní jídlo se vyznačuje jednou specifickou surovinou, kterou bych vám rád v krátkosti představil. Tempeh jste už možná někde jedli, většinou se v kuchyních používá uzený či smažený. Abych pravdu řekl, obě tyto verze mi připadají poměrně těžké,...
PK | Říj 1, 2016 |
Omáčku sweet chilli dostanete jako přílohu k mnoha asijským pokrmům, především však k jarním zeleninovým závitkům. Lze ji samozřejmě koupit, ale to není úplně ono. Tento recept na ryze thajskou omáčku je bez zbytečných konzervačních látek, chutě jsou náramně slazené,...
PK | Úno 27, 2016 |
Asi si pomyslíte – pchééé to znám, dělal jsem to mnohokrát, já třeba ano. Tak jsem si říkal, že jsou tu tací, co si pečenou cizrnu nikdy nepřipravili, že vůbec netuší, o co jde a slyší to poprvé. Zrovna pro VÁS jsem ji znovu upekl. Tak, jak ji mám rád já. Pěkně...
PK | Led 3, 2016 |
Tento pikantní, původně texaský recept ve veganské podobě u mě momentálně vede. Poprvé jsem ho představil na letošních Biodožínkách v Nenačovicích. Je to pokrm, který můžete uvařit jak rodině, tak i návštěvě a garantuji, že úspěch je zaručen. 5-6 porcí doba přípravy...
PK | Pro 27, 2015 |
Ostrá chuť k podzimu prostě nějak patří… nikdy bych netušil jak dobře bude ladit s kukuřicí. 5 porcí Doba přípravy 60 minut Budeme potřebovat: 2 větší cibule 3 větší barevné kapie 3 menší brambory 500 g kukuřice 3 pl hnědé miso pasty 1-2 ks chilli papriček 1 pl mleté...