Greenwayfood

by Petr Klíma

Pečené portobello  se sýrovou strouhankou a bylinkami

Pečené portobello se sýrovou strouhankou a bylinkami

Tento vegetariánský pokrm jsem dělával již v dávném pravěku. 🙂 Bylo to v době, kdy jsem vařil bezmasá jídla pro vegetariány v Anglii a musím říct, že ne vždy to byly pokrmy úplně zdravé. Toto jídlo je výjimkou, doma ho děláme vždy, když chceme něco rychlého. Na trhu...
VÁCLAVKOVÝ GULÁŠ s fazolemi Pinto

VÁCLAVKOVÝ GULÁŠ s fazolemi Pinto

Když se procházíte na podzim lesem, narazíte na houby klasické jako pravé hřiby, suchohřiby, babky, bedly nebo třeba kozáky. Možná jste ale viděli houbu, která roste právě kolem Václava, roste v celých trsech a říká se jí václavka. Narazil jsem na několik receptů, ale...