PK | Dub 4, 2020 |
Ředkvičky jsem doposud jedl pouze v salátu nebo na chlebu s pomazánkou. Poprvé jsem je zkusil podusit v asijském duchu a nedopadlo to vůbec zle. Navíc to trvalo jen chvíli a měl jsem na stole výtečný a lehoučký oběd pro dva. 2 porce Doba přípravy 30 minut+ marinovaní...
PK | Srp 5, 2018 |
Tato kombinace, stejně jako spousta receptů, které vznikají v naší restauraci, přichází tak trochu náhodně. Salát z pečené mrkve připravujeme většinou s medem a tymiánem, ale já chtěl nějakou změnu. No, a jelikož mám rád exotiku, dal jsem dohromady tuto kombinaci a za...
PK | Kvě 3, 2018 |
Thajská kuchyně disponuje spoustou výtečných a zajímavých pokrmů, které si rád připravuji. Mezi moje favority mohu zařadit thajskou „kuřecí“, která je příjemně pikantní se smetanovým nádechem po kokosovém mléku. No a právě naturální – bílý tempeh v tomto receptu...
PK | Dub 5, 2018 |
Od té doby, co jsem začal dělat luštěninové chilli, jiné už nedělám. Druh čočky asi nechám na vás, já vybral klasickou zelenou, kterou seženete úplně všude, fungovat to však bude i s tmavozelenou nebo červenou či hnědou, ale obě prosím neloupané. Pro zjednodušení opět...
PK | Bře 7, 2018 |
Toto lahodné a mírně pikantní jídlo se vyznačuje jednou specifickou surovinou, kterou bych vám rád v krátkosti představil. Tempeh jste už možná někde jedli, většinou se v kuchyních používá uzený či smažený. Abych pravdu řekl, obě tyto verze mi připadají poměrně těžké,...