Greenwayfood

by Petr Klíma

Šéfkuchařem na základní škole Hanspaulka

Šéfkuchařem na základní škole Hanspaulka

Dnes jsou to tři týdny, kdy jsem zde oznámil můj odchod z restaurace Country life. Možná jste si kladli otázky, kam jsem po tak dlouhé době zamířil? Moje cesta za novým kuchařským dobrodružstvím nevedla vůbec daleko od dejvické restaurace, zůstal jsem věrný Praze 6,...
S příchodem půstu nová kuchařka!!!

S příchodem půstu nová kuchařka!!!

Všechna media i sociální sítě plní poslední dny velká vlna solidarity a pomoci pro Rusy okupované Ukrajině. Není to opět vůbec optimistická situace, po několikáté vlně a různých opatřeních kvůli covicu-19 je tu další rána, která se bude brzy nejspíše týkat i celé...
Teplé nápoje pro dlouhé zimní večery

Teplé nápoje pro dlouhé zimní večery

Tuhá zima se nám nevyhnutelně blíží. My se na ni těšíme, doufáme že budeme zdraví a napadne hodně sněhu, tak jak tomu bylo v minulém roce, vždy je to velká zábava pro děti, ale i pro nás. A i proto přichází tento výživný článek, na kterém jsem dlouho pracoval....
Pečené fíky vs nová tsampa s čokoládou

Pečené fíky vs nová tsampa s čokoládou

Tento příspěvek je tak trochu recept, ale především malý článek, kde Vám chci opět více přiblížit snídani, která nemá na trhu konkurenci. Možná budete překvapeni, ale já na tuto pozici již dávno právem korunoval pražený mletý ječmen Tsampa Pema, který produkují na...
KREATIVNÍ VAŘENÍ v Bazalce již 20.10!!

KREATIVNÍ VAŘENÍ v Bazalce již 20.10!!

Vážení milovníci zdravé stravy, srdečně Vás zvu na KREATIVNÍ VAŘENÍ v hradecké restauraci Bazalka Pro velký úspěch vaření se Zeleninovou a Luštěninovou kuchařkou do třetice všeho připravíme skvělé a pestré menu z třetí OBILOVINOVÉ KUCHAŘKY! Nadchněte své chuťové buňky...