PK | Pro 27, 2015 |
Celer v hlavní roli maďarského pokrmu provoněný uzeným templem s paprikami a rajčaty. Budete překvapeni, jak rychle je tento pokrm připravený. 4-5 porcí Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 400 g očištěného celeru 1 balení uzeného tempehu 2 větší cibule 3 papriky...
PK | Pro 27, 2015 |
Klasická fazolová polévka, kterou nemusíte vůbec zahušťovat… 5 porcí Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 250 g fazole navy /bílá fazole/ 3 brambory 2 cibule 1 mrkev 1 petržel olivový olej 2 stroužky česneku 2 pl mleté sladké papriky 1 čl drceného kmínu 1 pl...
PK | Pro 16, 2015 |
Pro tento recept jsem se inspiroval ze skotské kuchyně. Je to vzdálená napodobenina tradičního receptu Cranachan, kde jogurt nahrazuje tofu krém a místo vloček je tu skvělá granola, která má vícestranné použití. 5 – 6 porcí, záleží na pohárech Doba přípravy 70...
PK | Pro 16, 2015 |
Vždy když zkouším něco bezlepkového a bez cukru, čekám s obavou, co z toho vyleze. Tentokrát se to kupodivu povedlo a koláč chutná skvěle! 8 porcí Doba přípravy 50 minut Těsto 160 g pohankové mouky 80 g kukuřičné hladké mouky 1 vrchovatá pl kukuřičného škrobu 200 ml...
PK | Pro 16, 2015 |
Překvapivě dobrý a zdravý pudink se semínky CHIA s exotickým nádechem. Tento bezlepkový pohár vám nedá moc práce, budete překvapeni jak je to snadné. je skvělé mlsat s dobrým pocitem 🙂 4 porce Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat 50g strouhaného kokosu...