31. srpen byl můj poslední den v pozici šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life BIO. Po více jak dvanácti letech jsem se rozhodl odejít z firmy, kde to vždy bylo o velkém srdci, dobrém kolektivu, či stoprocentní péči o každého zákazníka. Díky této pracovní příležitosti, jsem měl možnost poznat mnoho skvělých spolupracovníků, zajímavých a poctivých dodavatelů, farmářů a mohl jsem být v každodenním kontaktu se zákazníky. V Country Lifu jsem měl možnost také poznat a využít v kuchyni mnoho pozapomenutých a méně známých zdravých surovin, toho si velmi cením. Díky vedení společnosti a kreativnímu prostředí v Country Lifu jsem byl schopný za sebou zanechat hned tři kuchařské publikace, které jsem vydal ve spolupráci s Nakladatelství Smart Press. Pevně doufám, že kuchařky budou i nadále poskytovat inspiraci všem lidem, kteří se o zdravé vaření a poctivé suroviny zajímají.
Vřele děkuji všem návštěvníkům za nekonečnou přízeň a milé úsměvy, budete mi chybět.