PK | Pro 29, 2024 |
Možná si řeknete co je to za hloupost dělat kimchi s kořením, které do klasického receptu nepatří, ale měl jsem k dispozici zajímavou směs koření HARRISA a tak jsem se pokusil je využít právě v tomto receptu k nakládané zeleniny, kterou si doma dělám velice rád....
PK | Pro 15, 2024 |
Opět jsme se s dětmi sešli v cvičných kuchyňkách, abychom zdokonalili naše kulinářské dovednosti a já posílám pár slov a recepty k vyzkoušení. Na páté lekci se děti měly možnost naučit uvařit trochu jinou polévku z květáku. Květák do polévky děti upekly s nevšedním...
PK | Pro 8, 2024 |
Abych pravdu řekl, tak jsem nikdy nepekl žitné perníčky, většinou jsem používal špaldovou mouku, takže tohle byla letošní premiéra. Tento recept jsem si vybral v rámci spolupráce s firmou Probio, která má dle mého názoru mouky nejlepší kvality na českém trhu. Probio...
PK | Lis 24, 2024 |
Včerejší sluneční avšak mrazivé ráno bylo jako stvořené vyrazit někam za poznáním. Já už plán samozřejmě měl daný, polední dny jsem se velice těšil na komentovanou prohlídku klášteru Hájek, který je nedaleko našeho domu (svižnou chůzí asi 20 minut). Návštěvu...
PK | Lis 18, 2024 |
Máme za sebou další lekce kroužku vaření, jak je tomu již tradicí, přidávám malý foto report včetně receptů, které můžete doma ihned vyzkoušet. Na třetí lekci se děti měly možnost naučit udělat tak trochu jinou boloňskou omáčku. Tu tvořila kromě tradiční kořenové...