PK | Zář 17, 2022 |
Hořčičná omáčka mi vždy moc chutnala, obzvláště ta, kde se používá dijonská hořčice. Toto jídlo jsem v restauraci dělal nespočetně krát, vždy trochu jinak, s bramborem, s paprikami, anebo s pórkem. Nyní jsem recept zpracoval do domácího prostředí tak aby nebyl příliš...
PK | Zář 17, 2022 |
31. srpen byl můj poslední den v pozici šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life BIO. Po více jak dvanácti letech jsem se rozhodl odejít z firmy, kde to vždy bylo o velkém srdci, dobrém kolektivu, či stoprocentní péči o každého zákazníka. Díky této pracovní...
PK | Srp 30, 2022 |
K tvorbě nových receptů mě často inspirují lidé, kterým jídla v naší restauraci tak chutnají, že přijdou s otázkou, jak si takto podobně připravit určité jídlo sami doma. I u tohoto pokrmu tomu tak bylo a proto jsem, neváhal vytvořil recept a zařadil mezi další...
PK | Dub 18, 2022 |
Nacházíme se v období, kdy máme na trzích možnost vybírat z mnoha druhů a barev typicky jarních salátů, kterých si budeme mít možnost užívat přes celé léto. A pro tuto příležitost jsem si pro vás schraňoval krabičku sušeného estragonu od Sonnentor, abych vám ukázal,...
PK | Bře 27, 2022 |
Trochu nevšední obměna klasického zelného salátu, dva druhy zelí a rostlinná klobáska, nově k vyzkoušení na mém blogu. Rostlinné uzeniny v restauraci požíváme zřídka, někdy však ano. Třeba do guláše, zapékaných pokrmů, ale také do studené kuchyně, jako v tomto salátu....