Greenwayfood

by Petr Klíma

Kroužek 2023-24 zahájen

Kroužek 2023-24 zahájen

S novým školním rokem na Hanspaulce opět odstartovala další sezona kroužku vaření. Zájem o kulinářské lekce byl velký, pár jedinců jsem bohužel musel z kapacitních důvodů odmítnout. Doufám, že se na ně usměje štěstí v druhém pololetí nebo v dalším roce. Skupina čítá v...
Bioslavnosti 2023 „PROBIO ve sklenici“

Bioslavnosti 2023 „PROBIO ve sklenici“

Zítra to bude čtrnáct dní, co jsme se s dcerou Julií zúčastnili velice pěkné akce v Starém Městě pod Sněžníkem v sídle Probio, 16.ročníku Bioslavností. Idea Probia, na kterém řadu měsíců pilně pracovali, bylo téma „PROBIO ve sklenici“! Nafermentovaná a uvařená obilná...