PK | Pro 16, 2015 |
Pro tento recept jsem se inspiroval ze skotské kuchyně. Je to vzdálená napodobenina tradičního receptu Cranachan, kde jogurt nahrazuje tofu krém a místo vloček je tu skvělá granola, která má vícestranné použití. 5 – 6 porcí, záleží na pohárech Doba přípravy 70...
PK | Pro 16, 2015 |
Vždy když zkouším něco bezlepkového a bez cukru, čekám s obavou, co z toho vyleze. Tentokrát se to kupodivu povedlo a koláč chutná skvěle! 8 porcí Doba přípravy 50 minut Těsto 160 g pohankové mouky 80 g kukuřičné hladké mouky 1 vrchovatá pl kukuřičného škrobu 200 ml...
PK | Pro 16, 2015 |
Překvapivě dobrý a zdravý pudink se semínky CHIA s exotickým nádechem. Tento bezlepkový pohár vám nedá moc práce, budete překvapeni jak je to snadné. je skvělé mlsat s dobrým pocitem 🙂 4 porce Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat 50g strouhaného kokosu...
PK | Pro 13, 2015 |
Doba přípravy 50 minut 6 – 8 porcí Budeme potřebovat: plát listového těsta cca 35 x 25 cm 10 ks větších švestek 200 g mletého máku 350 ml sójového mléka 4 pl hnědého třtinového cukru 1 čl mleté skořice Návod: Sójové mléko vlijeme do hrnce, přidáme 3 lžíce cukru,...
PK | Pro 13, 2015 |
Další pokus o zdravější bábovku s mrkví, brusinkami, citronovou kůrou nebo třeba chia semínky. Já říkám: konečně vláčná bábovka, která neuvízne v krku ! Doba přípravy 110 minut Budeme potřebovat: 150 g pohankové mouky 150 g pšeničné polohrubé mouky 200 ml sójového...