PK | Pro 7, 2015 |
Receptů na panna cottu jsem udělal několik, všechny z rostlinné smetany, ať už sójové nebo ovesné. Tentokrát jsem se rozhodl pro experiment, který zafungoval výtečně. Hlavní surovinou je kokosové mléko a zelený čaj matcha. Skvěle se doplňuje s limetkou, čerstvou mátou...
PK | Pro 5, 2015 |
tradiční moučník italského původu z netradičních surovin. Běžnou smetanovou chuť zde vytváří ovesná smetana s doplňkem sušeného ovoce, kokosu, mandlí a voňavého koření. Vše výtečně doplňuje zredukovaná brusinková šťáva s lesním ovocem. 6-8porcí Doba přípravy 25minut...
PK | Pro 5, 2015 |
Snadný veganský zákusek, který zvládne každý… Budeme potřebovat 2 hrnky kukuřičná mouka hladká 1 hrnek sušeného sójového nápoje ½ hrnku kakao ¼ hrnku ovocného cukru 1 PL perníkové koření 50 g rozinky 50 g sušené brusinky 50 g vlašské ořechy 2 ks prášek do pečiva bez...
PK | Pro 4, 2015 |
Nevíte co s čerstvými fíky nebo mandlovou moukou?Zde je recept, který vám poradí jak tyto suroviny využít. Doba přípravy 80 minut 8 porcí Budeme potřebovat: Těsto: 125g rostlinného tuku 150g mouky pšeničné hladké 100g celozrnné mouky pšeničné hladké 8-10pl vlažné...
PK | Pro 4, 2015 |
Nevšední koláč zcela bez cukru na celozrnném korpusu s dýňovými semínky. Doba přípravy 75 minut 8 porcí Co budeme potřebovat: Těsto: 125 g palmového tuku 250 g celozrnné mouky pšeničné hladké 12 pl vlažné vody hrst dýňových semen Náplň: 800g dýně Hokaido 100 g...