PK | Pro 1, 2020 |
V toto receptu si vyzkoušíte dvě věci najednou. V první řadě jak smysluplně využít můj oblíbený růžový pepř, takový pepř vůbec nepálí a spolu s rajčaty vytváří nevšední chuť, nemusíte se proto bát, pokud nejste vyznavači pikantních jídel. V druhém případě dáme...
PK | Pro 1, 2020 |
Jídla z jedné pánve mají v domácnosti vždy úspěch, hlavně takové jídlo nedá moc práce a jasmínovou rýží není co řešit. V tomto jídle se také naučíte, že perníkové koření, nutně nemusí končit v moučníku nebo cukroví, taková pěkně provoněná omáčka ve spojení se...
PK | Říj 27, 2020 |
Petržel se dá použít všemožně, do krémové polévky se sušenými rajčaty, syrová nastrouhaná do salátu v kombinaci s rozinkami nebo upečená s jemně pikantní rýží. Často si u nás v restauraci míchám svoje směsi koření a bylin a i proto jsou naše jídla tak originální, co...
PK | Říj 23, 2020 |
Dresinky k jídlu patří, o tom není pochyb, obzvláště když si uděláte salát nebo právě tyto zlaté a křupavé polentové brambůrky. A víte jak nato? Já se inspiroval receptem od Niegellou Lawson, recept lehce poupravil a vy si je musíte udělat také! Oloupané na čtvrtky...
PK | Říj 22, 2020 |
Zajímavý tradiční český pokrm ve veganské verzi, kde typickou chuť a vůni vajec nahrazuje kombinace kmínu a kurkumy s černou solí. Skvělý jen tak posypaný pažitkou s celozrnným chlebíkem. 4 porce doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 2 menší cibule olivový olej 1...