PK | Zář 28, 2022 |
Jak jsem už dříve sliboval, že vyzkouším ogrilovat tofu trochu jinak tak také plním. Opět jsem celé jídlo pojal sezonně, přílohu tvoří dýňová kaše nastavovaná jáhlami a také jsem upekl červenou cibuli na rozmarýnu, je to jednoduché a velice dobré. Věnujte také...
PK | Zář 17, 2022 |
Hořčičná omáčka mi vždy moc chutnala, obzvláště ta, kde se používá dijonská hořčice. Toto jídlo jsem v restauraci dělal nespočetně krát, vždy trochu jinak, s bramborem, s paprikami, anebo s pórkem. Nyní jsem recept zpracoval do domácího prostředí tak aby nebyl příliš...
PK | Srp 30, 2022 |
K tvorbě nových receptů mě často inspirují lidé, kterým jídla v naší restauraci tak chutnají, že přijdou s otázkou, jak si takto podobně připravit určité jídlo sami doma. I u tohoto pokrmu tomu tak bylo a proto jsem, neváhal vytvořil recept a zařadil mezi další...
PK | Bře 12, 2022 |
Lasagne se dělají z všemožných surovin, já tento typicky italský pokrm pojal tak trochu orientálně a použil suroviny mexického stylu. Mnoho z bio surovin, které jsou obsažené v receptu, zakoupíte u nás v Coutrylife, fazole jsou značky https://www.amaizin.nl/, rajčata...
PK | Říj 9, 2021 |
Nedávno jsem sliboval, že se zaměřím na červenou řepu a touto cestou vám předhodím několik novejch receptů. Tento první, na tradiční francouzský koláč ve veganské verzi, v sobě skrývá hned několik výtečných, ale hlavně zajímavých surovin. Kromě předem upečené řepy a...